Let's get Weird!

Stylefile introduceert het grootste artiesten-collab van het jaar: 10 jaar THE WEIRD. Tijd om te vieren!

Tijd voor het vreemdste Crew-Collab van het jaar. Het credo was vanaf de eerste seconde duidelijk: Goed humeur - Het is tenslotte een verjaardag! Dus maak je klaar! Het zal weird worden.


Stylefile x The Weird Crew

"Life is a never ending Party" en precies deze houding komt terug in elk gedetailleerd onderdeel van de textielcollectie X THE WEIRD. Deze collab doet zijn naam eer aan. Get weird! Krijg de capsule.


Puma Logo

Samen met Puma brengen we de Puma suede Classic XXI X THE WEIRD uit, die je naar wens kunt customizen.

De artiesten hebben elk hun eigen veters ontworpen, passend bij hun kledingstukken, die samen met een van de vier lacetags je schoenen tot een absolute eyecatcher maken. Zo kun je voor elk van de artiesten en items uit deze collectie de juiste sneakers samenstellen. Beperkt tot 200 paar, wordt de Suede Clasic XXI THE WEIRD geleverd in een speciale verpakking met 4 paar lacetags, 7 paar schoenveters, een paar "good mood" sokken en een paar smileys om van te smullen ;)

Als het aankomt op kleurrijke en zeer karakteristieke stijlen, kan je niet om THE WEIRD-Crew heen. DXTR, HRVB, Vidam, Cone, Look & Rookie hebben hun kenmerkende handschrift vereeuwigd in een collectie voor onze samenwerking.


... met het DIY-Pack X THE WEIRD. Koop de Customizing-Set die bestaat uit 6 paar veters en customize je favoriete sneakers.