Gratis retourneren

Retourtermijn

Mochten de bestelde artikelen niet passen of bevallen kun je het binnen 30 dagen aan ons terugsturen.

Voor alle aankopen bieden wij je naast het wettelijke herroepingsrecht een vrijwillig retourrecht aan van 30 dagen na ontvangst van de waren. Met dit retourrecht kunt u de waren (ongedragen en ongewassen) binnen 30 dagen aan ons terugsturen.

Let er alsjeblieft op dat wij alleen artikelen terugnemen, die niet gedragen, ongewassen en in de originele staat zijn. Verwijder ook de etiketten niet. Verzegelde artikelen (boeken, video’s, o.a.) zijn ook alleen om te wisselen als ze verzegeld zijn.

Kosteloze retournering

Wil je iets aan ons retourneren dan kan je dat met hulp van retouretiketten doen. Hoe dat precies functioneert staat hier.

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste DHL website.

Austria Germany - DHL Poland
Belgium Greece Portugal
Bulgaria Hungary Romania
Croatia Ireland Slovakia
Czech Republic Italy Slovenia
Denmark Latvia Spain
Estonia Lithuania Sweden
Finland Luxembourg Switzerland
France Netherlands United Kingdom

Let goed op het pakketbewijs, dat je bij het afgeven van het product ontvangt. Dit is het bewijs van jouw retournering en hierop staat ook jouw pakketnummer. Zo kan jouw pakket bij problemen makkelijker gevonden worden.

Omruilstatus

Wanneer jouw pakket bij ons aankomt krijg je per mail een bericht. Het controleren en verwerken van retourpakketten kan enkele dagen duren. We vragen vriendelijk om geduld.

De duur van het terugstorten hangt af van de betalingsmethode.

  • Vooruitbetalen: Wij maken het bedrag over op jouw bankrekening. Let erop dat jouw bankgegevens goed en volledig staan aangegeven op het retourformulier.
  • Creditcard: Wij boeken het bedrag terug op jouw creditcard. Let erop dat de boeking vaak voor het eerst te zien is bij de volgende creditcardafschrift.
  • PayPal: Wij maken het geld over op jouw PayPal-account
  • Ideal: Wij maken het bedrag via Ideal over