Met trots presenteren we de Levi's® Womens Campaign, die zich richt op zelfbewuste vrouwen - groot of klein, skinny of curvy: Levi's® heeft voor elk lichaam de juiste outfit. Met deze campagne willen we laten zien dat elke vrouw zich comfortabel in haar lichaam kan voelen en haar eigen stijl kan bepalen.
Levi's® staat ons bij als partner en laat met haar ontwerpen zien dat je altijd voor jezelf moet opkomen: Levi's® is for every body! We worden in de campagne gesteund door deze vier unieke vrouwen:Ik ben Canel Ataman. Degene die nooit graag hoort wat er gedaan moet worden. Degene die altijd onverschillig is geweest voor de mening van anderen. Degene die zich gewoon goed wil voelen in mijn vel en in mijn kleren.

Naar de outfit

Hallo schoonheid, ik ben Céline en ik probeer mijn volgers een beter lichaamsbeeld en meer zelfliefde te geven. Het is heel belangrijk voor mij om me comfortabel te voelen in mijn kleren en om mijn rondingen te laten zien.

Naar de outfit

Hallo, ik ben Vanessa. Als het op mode aankomt, is het voor mij vooral belangrijk om naar mezelf te luisteren.Ik zorg ervoor dat ik me niet verberg en draag waar ik me het prettigst in voel.

Naar de outfit

Hey iedereen, ik ben Maureen & zelf-liefde is heel belangrijk voor me. Het maakt niet uit of ik op de beste manier gestyled ben of dat ik in een "gammellook" rondloop, ik wil me altijd goed voelen.

Naar de outfit

Levi's® Fit Guide

Ben je onzeker over welke jeans perfect bij jou past? Ontdek onze FitGuide en vind jouw perfecte pasvorm!

Naar de Fit Guide