Publikat Publishing Zombielove - WON ABC boek

49,90 €  incl. BTW verzendkostenvrijbinnen Nederland en België   plus verzendkosten  

per direct verkrijgbaar, levertijd 3 - 6 werkdagen

uitverkocht

Jouw voordelen bij Stylefile

Zekere
verbinding

Gratis levering vanaf
69 € in Nederland

Kostenloze
retourzending

30 dagen
retour recht

veilig inkopen en betalen
Vorkasse
VisaMastercardNachnahme

Beschrijving more

Publikat Publishing Zombielove - WON ABC boek

Met ZOMBIELOVE van WON uit de ABC Crew komt eindelijk een opvolger van COLOURKAMIKAZE, die het allemaal heeft. Ondanks dat de interesse in zombies en andere 'undead creatures' ondertussen door verschillende media mainstream geworden is, is WON al meer dan een decennia daarvoro begonnen, met zijn eigen Zombie-Wereld te maken. En dat met een grote liefde voor detail.

Chapter 1 is een veelzijdig ZOMBIE-verhaal , die met hulp van verschillende technieken overgaan van Comics naar Foto's die doormiddel van klassieke tekeningen tot leven komt. Het bijzondere is dat elk beeld voor zich spreekt en de lezer een kijker maakt. Voor degene die van zombies houdt, zit hier goedm et meer dan alleen de Mainstream-Zombie-Verhalen van Hollywood.

In Chapter 2- The Chronicles pakt WON ook zijn beste werken, Treinen, Tuc Tucs, Helikopters, Murals, Artworks, Toys, Tekeningen, doeken. Een mooi gezicht, het beste is ook eindelijk op het einde.

Voor iedereen, die van WONs Style wil genieten, is ZOMBIELOVE een verplichting. Voor alle andere Zombie-Fans natuurlijk ook!

163 pagina's, Taal: Engels, ISBN 978-3-939566-12-0

Art. Nr.: BU10155

Productinformatie more

Vragen over het artikel more